Spaningar om proteiner II: Svenska prisbelönta Beat

on

BEAT

Kan vi i en bioekonomi få maten från mindre mark och med lägre utsläpp? Det spanande jag på i förra inlägget och blev sugen på att smaka hur ”köttfritt-kött” smakar i verkligheten?

Kastade iväg ett mejl till alltid hjälpsamme Fredrik Torehammar på Livsmedelsindustrierna. Har vi något spännande företag i Sverige?

– Inte många men du måste kolla in EatBeat! Har fått pris.

EatBeat gör bön-och-kött-burgare. 50 / 50. Asså – det är ju lite mellanmjölk över det jämfört med IT-miljardärernas proteinpulver i USA. Men. Det ser ju mycket godare ut. Mot Göteborg!

Tack Fredrik Torehammar, följ honom på @fritzfredrik

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s